Koopzondagnee.nl genoemd in artikel in Zuid-Afrika

Gepost door Lambert Kisteman / 16 januari 2017 / Geen categorie / Reacties zijn uitgeschaled

Eind december 2016 heeft is er op de website van de Afrikaner Volksparty een interview geplaatst met Erik van Pienbroek van de Vlaardingse ChristenUnie/SGP-fractie over de zondagsrust. Een van de vragen ging over de toekomst van de zondag als rustdag. Aan het eind van het artikel wordt deze website koopzondagnee.nl als link geplaatst.

Hierbij een citaat: “Zou de Dag des Heeren in de toekomst nog een belangrijke plek blijven innemen of zou deze verworden tot een gewone dag, net als alle andere dagen van de week?”

“Ik ben bang dat het een gewone dag gaat worden. Met normaal salaris voor de werknemers ipv zondag toeslag. Ook ben ik bang dat hierdoor gezinnen nooit meer een gezamenlijke vrije dag hebben om met elkaar bezig te kunnen zijn. Ieder kan op verschillende dagen vrij zijn. Hoe gaat het bijvoorbeeld met een sportvereniging wanneer ieder op een andere dag vrij heeft. Krijgen wij ook een donderdag voetbalcompetitie?
De afgod economie heeft de maatschappij volledig in haar hand. Alles moet opgeofferd worden om meer geld te verdienen. Bij gezinnen worden mannen en vrouwen gedwongen om te werken. Werken moet 7 dagen in de week gebeuren en daar moet alles voor wijken.
Houden wij nog tijd over voor elkaar of voor ons zelf?
Houden wij nog tijd over voor ons geestelijk leven?
Houden wij nog 1 dag over in de week om los van de maatschappij te kunnen zijn en om onze Schepper te loven en danken.”

Lees hier het hele artikel.