Срочный займ на карту.

Het doel van koopzondagnee.nl

De koopzondag is in veel gemeenten een actueel onderwerp. De landelijke trend is dat steeds meer gemeenten overstag gaan en de Winkeltijdenwet ruimer gaan hanteren. Men hoort in deze discussie diverse geluiden:

  • Christenen zien de zondag als gave die God in de schepping heeft gegeven. Deze rustdag is nodig en is goed voor elk mens, elk gezin en voor heel de maatschappij.
  • Veel Nederlanders hechten om sociale redenen aan een zondag waarop winkels gesloten zijn.
  • Principiële tegenstanders van zondagsarbeid maken minder kans bij sollicitaties.
  • Het grootwinkelbedrijf zou het liefst (zover dit nog niet gebeurt) de koopzondag maximaal benutten.
  • Zelfstandige winkeliers voor wie zondagsopening niet rendabel is, zien hun omzet verminderen.

 

Regelmatig wordt het publiek door onder anderen politici in gemeenten opgeroepen bewust te kopen. Is men tegen de koopzondag? Koop dan bij zaken die op zondag gesloten zijn.

Elke ondernemer die gebonden is aan de Winkeltijdenwet én die om principiële, sociale of andere redenen op zondag zijn zaak gesloten houdt some practical advice, kan zich aanmelden voor deze site. Vermelding kost slechts € 20,00 per jaar,  dit is inclusief een link naar de eigen website. Adverteren op koopzondagnee.nl via banners etc. behoort tot de mogelijkheden. Informeer hiervoor naar onze tarieven.

Dit initiatief wil vooral een steuntje in de rug zijn voor ondernemers die nadeel ondervinden van het invoeren van de koopzondag. Dit kan worden bereikt als de groep klanten die de koopzondag afwijst, bewust gaat kopen bij zaken die niet meedoen met de koopzondag.

Uw winkel aanmelden