Capas Bedsystemen

Capas Bedsystemen: gezonder slapen, natuurlijk!

De gemiddelde mens brengt 35% van zijn leven door in bed. Daarom is een Capas bed systeem de belangrijke investering waar u iedere dag plezier van heeft. Wat ons bedsysteem absoluut uniek maakt? De combinatie van natuurlijke materialen zoals kasjmierkwaliteit wol en bamboe en matrassen en lattenbodems die aansluiten op uw lichaam en lighouding. Aankoop van Capas bedsystemen gaat onder meer via slaapadviseurs en informatieavonden. Daarbij neemt de erkende Capas slaap adviseur alle tijd om u eerlijk en uitgebreid voor te lichten. Maak gerust een afspraak voor zo’n informatieavond!

Nodig drie stellen uit en ontvang twee kussens t.w.v. €230,00!

Stelt u uw huis open voor een Capas Slaapinformatieavond? Dan ligt er een waardevol ­geschenk voor u klaar. Zo’n avond houden is heel eenvoudig. U nodigt tenminste 6 mensen (3 stellen) uit die u een gezonde nachtrust wenst. U zorgt voor een kopje koffie en onze Capas slaapadviseur geeft een demonstratie over nachtrust en gezond slapen. Een eerlijk advies waar uw gasten veel aan hebben.

U krijgt als beloning het unieke Capas-product voor gezonder slapen: de twee kussens t.w.v. min. 230 euro. Is dat aantrekkelijk of niet!? Bel 06 30 99 30 48 en we geven u praktische tips om gemakkelijk vrienden of kennissen uit te nodigen.

Neem contact op met CAPAS!

Industrieweg 29a
4051 BW  Ochten
T  085-0409090
E  info@capasbed.nl

Contact

  • Industrieweg 29a, Ochten
  • 085-0409090
  • info@capasbed.nl
  • www.capasbed.nl

Reacties

Geen reacties

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *