De Vloerenkoning

De Vloerenkoning

Hartelijk dank voor uw interesse in onze vloeren. Wij helpen u graag en met genoegen bij het vinden van een mooie vloer, die past bij uw eigen stijl en bij het karakter van uw huis.

De Vloerenkoning is een succesvol puur Nederlands bedrijf in de markt van alle soorten vloerbedekking. Onze vloeren hebben karakter en worden handmatig gemaakt met passie en vakmanschap. We hebben ambitie om de beste te zijn en te blijven in design, kwaliteit en service. Het inrichten van uw woning is een vak. Het vraagt visie, kennis en kunde. Maar het vraagt bovenal de kunst om uw karakter te kunnen laten weerspiegelen. Zien wat er nog niet is.

Verder kijken dan standaard collecties, samenstellen van accessoires die elkaar echt versterken. Daar ligt onze kracht.

Meer informatie en Inspiratie nodig? Bekijk de collectie op “Onze topmerken”.

Bij u thuis of op het werk, de beste plek om u te laten informeren. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van een weloverwogen keuze en houdt daarbij rekening met uw smaak, gezinssamenstelling, huisdieren, vloerverwarming of geluidsisolatie en uiteraard met uw budget.

De Vloerenkoning heeft een naam hoog te houden, voorkom teleurstelling, onze adviezen zijn glas helder zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De Vloerenkoning komt naar u toe, zodat u aan de hand van royale monsterborden een juiste keuze kunt maken, bezoekt u liever een showroom? maak dan snel een afspraak voor een bezoek bij u in de regio.

Welkom bij De Vloerenkoning.

 

Contact

  • Hoeksedijk 93 Maasdam
  • 06 19557166
  • info@devloerenkoning.nl
  • www.devloerenkoning.nl

Reacties

Geen reacties

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *