Groot Plezier.nl

Groot plezier.nl

Al meer dan 6 jaar is Groot plezier.nl dé specialist in groot speelgoed voor kinderen, en producent van konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken en vogelkooien en volières.

Met onze kwaliteit, service, snelle en gratis levering van speeltoestellen, trampolines, skelters, duikelrekken, voetbaldoelen, schommels, zwembaden, tafeltennistafels en dierenverblijven, hebben we ondertussen een stevige marktpositie opgebouwd in de Benelux. We weten wat er speelt!

We zijn met overtuiging de grootste en beste leverancier in Europa als het gaat om houten dierenverblijven voor konijnen, kippen, honden en vogels. Ook uitbreidingen hiervoor zoals extra uitlooprennen, isolatiesets tegen regen en wind en funderingen en vlonders voor onze dierenverblijven verklaren dat we graag een stap verder gaan om u van dienst te zijn! Daarnaast hebben we een gigantisch mooie collectie hondenkennels en zelfs een eigen productielijn voor top kwaliteit dierenhokken!

Dit hebben we te danken aan een ontzettend enthousiast Grootplezier-Team, een ruime eigen voorraad en voldoende kennis van de producten wat we ook graag overbrengen naar onze klant! Ook gaat onze service verder dan gemiddeld. Advies en producten op maat zijn bij Grootplezier een leuke uitdaging om een uiterst tevreden klant te bedienen.

Onze slogan “Je blijft lachen” maken we waar. Daar zijn óók al onze tevreden klanten van overtuigd! Leveren doen we razendsnel. Meestal binnen 1 dag. Ook als het eens niet gaat zoals het hoort, doen we er alles aan om van u een tevreden klant te maken. 98% beveelt ons aan. Lees om u te overtuigen onze 7940 beoordelingen, daar zijn we apetrots op!

Groot plezier voor mens en dier. Je blijft lachen!

Contactgegevens:

Groot plezier.nl
Oostpolderweg 2
4413 NN Krabbendijke
Tel: 0113-501001

Bezoek de website van Groot plezier.nl! Klik hier!

Contact

  • Oostpolderweg 2, Krabbendijke
  • 0113-501001
  • info@grootplezier.nl
  • www.grootplezier.nl

Reacties

Geen reacties

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *