Heuvelrug Noten en Zuidvruchten

Wat bieden wij?

Onze producten worden in grote partijen ingekocht, waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Tevens wordt er zorgvuldig ingekocht en wordt er gelet op houdbaarheidsdatums en land van afkomst. In ons assortiment kunt u vele soorten noten en zuidvruchten vinden. Ook is er een categorie met overige producten. Hierin staan producten die buiten de noten en zuidvruchten vallen. Dit aanbod veranderd regelmatig, doordat wij afhankelijk zijn van het aanbod van onze leverancier hiervan.

 

Wij zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug in het dorp Overberg. Op deze site is het mogelijk om online uw bestelling door te geven. Dit betreft géén webshop, maar de mogelijkheid is er wel om uw bestelling door te geven. Dit kan middels het contactformulier, maar ook door bij het assortiment de juiste hoeveelheden aan te geven.

 

De betaling is vooraf op rekening of met ophalen kunt u contant betalen. Kijk voor de voorwaarden bij onze werkwijze.

Noten

Ons assortiment noten bestaat uit de standaard en bekende noten. Echter zijn er diverse andere noten aan ons assortiment toegevoegd. Zo is de traditionele cashewnoot en pinda bij ons verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden. Daarnaast zijn de minder bekende noten, zoals paranoten en macadamia’s ook verkrijgbaar bij ons. In ons assortiment noten kunt u ons aanbod vinden. Doordat wij onze producten zorgvuldig selecteren visit this website bij onze leveranciers, beschikken wij over een hoge mate van flexibiliteit. Zo kunt u producten aanvragen die niet op deze website staan afgebeeld. Middels het contactformulier kunt u een aanvraag doen voor een bepaald soort noot of mix hiervan. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij deze aanvraag vervullen, dus schroom niet om ons te contacten.

Zuidvruchten

Naast ons aanbod noten hebben wij ook een categorie zuidvruchten. Dit zijn gedroogde vruchten zoals bananen, appels en abrikozen. Daarnaast zijn er ook dadels en vijgen verkrijgbaar. Op onze pagina zuidvruchten kunt u het aanbod vinden met bijbehorende eigenschappen. Zo leveren wij ook een kant en klare Tutti Frutti, maar kunt u deze ook zelf samen stellen door diverse soorten vruchten te mixen.

Overige producten

Ons assortiment is nog uitgebreider. Naast de eerder genoemde noten en zuidvruchten, verkopen wij ook overige producten. In deze categorie vallen alle producten buiten de noten en zuidvruchten om. Denk hierbij aan soorten pitten, zoals pijnboompitten en zonnebloempitten. Dit assortiment varieert. Daarom raden wij aan om regelmatig een kijkje te nemen op deze pagina. Ook voor deze categorie geldt: staat uw product er niet tussen, vraag het dan aan. Let wel op dat dit gerelateerd is aan het assortiment dat wij wel aanbieden.

Contact

  • Eindseweg 17B
  • 06 12470843
  • info@heuvelrug-notenenzuidvruchten.nl
  • www.heuvelrug-notenenzuidvruchten.nl