Mastenbroek auto’s

Mastenbroek auto’s

Specialist in onderhoud en reparatie van uw camper en caravan

Voor reparatie en onderhoud aan campers, beschikken wij over ware specialisten die zich afgelopen 7 jaar volledig hebben gericht op de ‘kampeerwagen’. Om dit gespecialiseerde onderhoud perfect uit te kunnen voeren, beschikken wij over meerdere grote onderhoudsbruggen voor campers. Ook de minder toegankelijke plaatsen zijn op deze manier goed te controleren en repareren! Wij bieden u de garantie dat uw camper bij Mastenbroek auto’s in goede handen is.

Caravans en aanhangwagens

Naast onze kennis van voertuigen, onderhouden wij sinds 2001 ook caravans en aanhangwagens. Ook hier kunt u rekenen op de kennis van ons team. Onze brug biedt de mogelijkheid om een camper of bus in zijn geheel op te tillen, zodat onderhoud optimaal verricht kan worden. Overzichtelijk en ruim zodat werkzaamheden in een optimale omgeving uitgevoerd kunnen worden.

Gekwalificeerd en kundig

Ons team bestaat uit zeer kundige monteurs die in een moderne, goed uitgeruste werkplaats werken. Wij zijn BOVAG- gecertificeerd en hebben een eigen BOVAG- keurmeester in ons midden. Daarbij zijn wij aangesloten bij de BOSCH- autocrew. Dit houdt in dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe systemen. Dankzij scholing en gebruik van moderne diagnoseapparatuur en -software van BOSCH zijn wij opgewassen tegen alle uitdagingen van het hedendaagse auto- onderhoud.

Veilig op weg

Veilig op weg en zorgeloos genieten van uw vakantie? Mastenbroek auto’s staat voor u klaar. Wij zijn de specialist van uw camper en of bedrijfswagen. Wij staan voor vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie, gebruiken kwaliteitsonderdelen en bieden complete service!

Contactgegevens:

Mastenbroek auto’s B.V.
Dorpsstraat 192a
6741 AS Lunteren
Tel.: 0318-481876

Bezoek de website van Mastenbroek auto’s: klik hier!

Contact

  • Dorpsstraat 192a, Lunteren
  • 0318-481876
  • info@mastenbroekautos.nl
  • www.mastenbroekautos.nl

Reacties

Geen reacties

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *