Rebel deuren

De Rebel onder de deuren

Rebel begon in 1990 met het passchaven en afhangen van deuren. In het begin gebeurde dat op de traditionele manier. Vanwege de goede reputatie van het familiebedrijf groeide de vraag naar Rebel-deuren gestaag. Om geen “nee” te hoeven verkopen en om gemaakte afspraken te kunnen blijven nakomen moest het roer radicaal om.

Innovatieve werkwijze

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen maakte Rebel in 2004 de stap naar het CNC-aangestuurd bewerken van deuren. Hiervoor investeerde het familiebedrijf in de nieuwste technologie. We ontwikkelden een geavanceerde machine voor het efficiënt bewerken van deuren. Dankzij deze innovatieve werkwijze verwerkt Rebel op dit moment moeiteloos vele honderden deuren per week.

Hoogste kwaliteit

Rebel heeft zich bewezen als het om deuren gaat. Door het leveren van de hoogste kwaliteit en een overzichtelijke werkwijze komen onze klanten niet voor vervelende verrassingen te staan. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze deuren en hang- en sluitwerk. We zijn trots op onze expertise.

Kies voor kwaliteit, kies voor Rebel

Contactgegevens:

Rebel deuren
Lage Valkseweg 26
6733 GC Wekerom
Tel: 088 – 44 36 200

Bezoek de website van Rebel deuren! Klik hier!

Contact

  • Lage Valkseweg 26, Wekerom
  • 088–4436200
  • info@rebeldeuren.nl
  • www.rebeldeuren.nl

Reacties

Geen reacties

Laat een bericht achter

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *